Het merk MetaFlow® na 10 jaar in de etalage!

De naam METAFLOW® is te koop!

Vanwege een total rebranding binnen ons bedrijf (verandering focus en activiteiten) zal de merknaam MetaFlow in de toekomst niet meer voor eigen gebruik dienen. Echter is het een sterke naam met een abstract karakter, wat het geschikt maakt voor vele soorten dienstverlening. Verkoop is dan het meest logisch, zo kan de kracht van de naam in nieuwe handen verdergaan.

De naam bestaat uit de woorddelen Meta en Flow, begrippen die beide zeer populair zijn in de branches: ICT, Bedrijfstrainingen, Coaching en Media. De combinatie van deze twee naamdelen maakt het een betekenisvol merk, dat makkelijk associeert en bij voorbaat interessant klinkt, maar niets van tevoren weggeeft – de invulling ligt open en is volledig in handen van de naamdrager (dit zou uzelf kunnen zijn).

 

Bij een overname zijn inbegrepen:
  • ® Merknaam:

Sinds 2006 ingeschreven bij het Benelux Merkenbureau, verlengingskosten zijn voor de koper welke echter niet alle klassen over hoeft te nemen maar b.v. 3 kan uitkiezen. Heeft u hier vragen over of wilt u meer informatie over een Benelux beschermde merknaam, stel deze dan gerust – we lichten u graag vrijblijvend voor.

 

  • Domeinnamen, actief sinds 2006:

METAFLOW.NL
+
MetaFlow.be
+
MetaFlow.eu

(in overleg: er zijn andere internationale domeinnamen ter overname aanwezig)

 

  • Slogan met brede invulling (ivm het begrip WaardeCreatie, google maar):
CREATIE van WAARDE

www.CreatieVanWaarde.nl (actief sinds 2009)

 

  • De website op www.metaflow.nl

Deze website heeft door de jaren heen ruim een half miljoen (!) unieke Nederlandse bezoekers gehad – veel mensen krijgen een vaag gevoel van herkenning bij het horen of zien van de naam Metaflow. Echter was de info op site bewust vaag (breed) over het aanbod, hierdoor kan de naam gemakkelijk geplugd worden in diverse vormen van dienstenaanbod, mogelijk die van u.

Overname betreft: Bedrijfsnaam / handelsnaam, Benelux merknaam, slogan, de hierboven genoemde internetdomeinen en bijhorende website.

Indicatie totale overnameprijs: mid-high x.xxx (alleen al aan directe kosten hebben we in bovenstaande destijds zelf ruim 5k geïnvesteerd)

Voor meer informatie en/of om een bod te doen, neem contact met mij op via: micha@mindclick.nl  – of bel me even op: 06-38773348

Vriendelijke groet,

Micha van der Zee (consultant en partner)